0570853802 0644399861

Bedrijven

Professionele schoonmaak zoals u het wilt

Professionele schoonmaak in Gelderland alleen iets voor grote bedrijven? Zeker niet! Roos Schoonmaakdiensten is er voor het MKB, de eenmanszaak en het kantoor aan huis. Oftewel: voor elke ondernemer die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn of haar bedrijf en op zoek is naar een betrouwbare, professionele schoonmaker.

Professionele schoonmaak in een digitaal jasje

Roos schoonmaakdiensten is hét online platform voor professionele schoonmaak. Als onderdeel van een allround serviceplatform hebben we ruim 25 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. De kwaliteit en service waar Roos Dienstverlening groot mee is geworden, vind je ook bij Roos schoonmaakdiensten. Alleen dan in een sneller, moderner en digitaler jasje. Dit betekent voor jou meer gemak, maar wél met de garantie op een betrouwbare en gecertificeerde schoonmaker.

Regel al je zaken met Roos Schoonmaakdiensten

Van professionele schoonmaak tot reparaties & onderhoud en binnenkort ook zaken als dieptereiniging en groenvoorziening: bij Roos Schoonmaakdiensten regel je al je facilitaire zaken snel en eenvoudig online. Via jouw persoonlijke online omgeving heb je direct contact met jouw schoonmaker, plan je afspraken in én vind je al jouw gegevens, offertes en facturen in je eigen online omgeving.

Categorieën