0570853802 0644399861

Contact

Roos schoonmaakdiensten

Wij zijn een jong en dynamisch schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfsruimtes, kantoren, scholen, ziekenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes zoals liften en trappenhuizen van flats en appartementen. Wij bieden professionele, zorgvuldige schoonmaak tegen zeer scherpe prijzen. Voor bedrijven en particulieren. Onze mensen zijn ervaren schoonmakers, die werken volgens het motto van Roos Schoonmaakdiensten: geen betere klant dan een tevreden klant!

Soms is ‘steeds perfect bijhouden’ niet genoeg. Een bijzondere schoonmaakdienst die we leveren is het opleveren van woningen en bedrijfsruimten, of een eindschoonmaak bij verhuizing. Natuurlijk kunt u ons ook inhuren voor andere, eenmalige projecten. Flexibel omgaan met uw wensen en samen goede afspraken maken, dat hoort wat ons betreft bij topkwaliteit in schoonmaken. Dat vindt u bijvoorbeeld terug in de verschillende soorten overeenkomsten om uit te kiezen. Naast langdurige schoonmaakcontracten bieden we afspraken van kortere duur, voor de ondernemers die daar de voorkeur aan geven. Altijd met veel zekerheid.

Flexibel - Compleet - Betaalbaar


24 uur per dag bereikbaar

Bij bedrijven en kantoren betekent dit soort noodhulp tijdwinst. Er kan meteen doorgewerkt worden in een schone werkomgeving. Voor particulieren is het een kleine troost en een ‘geluk bij een ongeluk’ dat Roos Schoonmaakdiensten voor je klaar staat als het echt nodig is. Rampen, calamiteiten, bedrijfsongevallen en kleinere ongelukjes in huis (een keukenbrandje, de vlam in de pan); ze komen nooit gelegen en altijd op een moment dat je het niet verwacht. Daarom is Roos Schoonmaakdiensten 24 uur per dag bereikbaar voor deze dienst.

info@roosschoonmaakdiensten.nl

Klik hier om een offerte aan te vragen.