0570853802 0644399861

Scholen

Onderwijs

Leerlingen en ouders stellen de totale schoolbeleving centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving. Met Roos Schoonmaakdiensten heeft u die zekerheid. Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, ROC’s, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen voor onze doelgerichtheid en flexibiliteit. Roos Schoonmaakdiensten is scherp op schoon en biedt met een excellente operatie het onderwijs de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Minder duur, net zo schoon

Schoolbesturen moeten efficiënter werken, maar hygiëne is belangrijk. Roos schoonmaakdiensten adviseert over het efficiënt inrichten van de schoonmaakprocessen. Roos schoonmaakdiensten levert maatwerk en gaat flexibel om met wisselingen en planningen. Samen stemmen we werkzaamheden af en nemen we waar nodig de regie. Wij helpen u om te schakelen naar een bedrijfseconomische aanpak en adviseren over het efficiënt inrichten van hun schoonmaakprocessen. Schone scholen behoren ook op efficiënte wijze schoon te blijven. Dit kan door het schoonmaken goed in te plannen en af te stemmen op de bezetting van een school. Zonder in te leveren op kwaliteit en gastheerschap! Gastvrije, betrokken en representatieve schoonmaakmedewerkers vormen mede het visitekaartje van uw school. Ze gedragen zich naar de regels van de school.

Net als het onderwijs is Roos schoonmaakdiensten continu in beweging. Daarom blijven we innoveren. We bieden ook aanvullende diensten als conciërgetaken, specialistisch vloeronderhoud en gevelonderhoud.

Hygiëne is een vereiste

Hygiëne is op scholen geen wens, maar een vereiste. Daar is soms ook specialistische reiniging voor nodig. Roos schoonmaakdiensten biedt het allemaal. En Roos Schoonmaakdiensten weet dat naast schoonmaken ook interactie met medewerkers, leerlingen en ouders een belangrijke rol speelt in de totale beleving van uw onderwijsinstelling. Naast schoonmaakwerkzaamheden biedt Roos Schoonmaakdiensten zorgaanvullende taken en services zoals:

Afwasdienst
Linnendienst
Logistieke dienst
Postkamerdiensten
Voedingsdiensten en –assistentie

Categorieën