0570853802 0644399861

Glasbewassing

Vlekkeloze ramen dragen in hoge mate bij aan een professionele uitstraling van uw pand. Maar ook voor uw medewerkers en leerlingen is het prettig als zij door fris gewassen ramen kunnen kijken. Regelmatig glasonderhoud verlengt bovendien de levensduur van uw glas.

Professionele glasbewassing vraagt om een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Al onze glazenwassers beschikken over een veiligheidspaspoort en zijn goed opgeleid. Inclusief diploma’s met betrekking tot uitzonderlijke situaties en materieel. Wij kunnen dan ook al uw glas wassen, ook op moeilijk te bereiken plaatsen.

Elke opdracht begint bij het opmeten en analyseren van het project. Zo bepalen we welke hulpmiddelen er nodig zijn en bepalen we samen met u wanneer en hoe vaak we langs komen. Die hulpmiddelen kunnen bestaan uit de vertrouwde ladder en wisser, maar ook uit geavanceerde technieken. Hoewel we een globale planning met u hebben gemaakt, neemt onze planner ook altijd vooraf nog even contact met u op om de exacte plan dag met u af te stemmen. Zo kunnen we zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze adviseurs.