0570853802 0644399861

Particulieren

Komt u niet altijd toe aan uw dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden en zoekt u hulp bij het schoonmaken? Roos Schoonmaakdiensten voert al ruim vijf jaar schoonmaakwerkzaamheden uit bij particulieren. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u thuis met elke schoonmaakklus helpen.

Roos Schoonmaakdiensten voor particulieren

Of het nou gaat om regelmatig terugkerend schoonmaakwerk of wat grotere, periodieke schoonmaakklussen, met Roos Schoonmaakdiensten kunt u veel kanten op. U kunt ons inschakelen voor:

Reguliere huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden
Ramen wassen, zowel binnen als buiten
Eenmalige schoonmaakklussen zoals het grondig reinigen van uw keuken of badkamer, het schoonspuiten van terrassen, het schoon- en bladvrij maken van uw dakgoten en het reinigen van uw houtwerk
Verbouwingsschoonmaak

Heeft u een particuliere schoonmaakklus, maar weet u niet helemaal zeker of wij die voor u uit kunnen voeren? Neem voor de zekerheid even contact met ons op, goede kans dat we dit in onderling overleg ook voor u kunnen schoonmaken!

Ons particuliere schoonmaakteam

We werken bij Roos Schoonmaakdiensten met een team van vrouwen en mannen tussen 25 en 50 jaar. We screenen al het personeel dat bij ons schoonmaakt grondig en daarnaast heeft iedere schoonmaker een geheimhoudingsplicht. Wij hebben daarom het volste vertrouwen in onze professionele personeel en we gaan ervan uit dat u hetzelfde gevoel ervaart wanneer ze bij u schoonmaken!

Categorie├źn